Hozzávalók:
- 150 g vaj (vagy margarin)
- 160 g cukor
- 1 csomag vanílin cukor
- 1 nagy tojás
- 225 g liszt
- fél teáskanál szódabikarbóna
- csipet só
- 200 g étcsokoládé
Elkészítés:
- A sütőt 190 fokra előmelegítjük. Egy gáztepsit sütőpapírral kibélelünk.
- A puha vajat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojást, és a vaníliáscukrot. A lisztet a sütőporral, és szódabikrabónával összekeverjük, és azt is a masszához adjuk.
- A csokoládét apróra vágjuk, és a tésztához adjuk. Kiskanálal kis halmokat rakunk a tepsire, úgy hogy elengendő távolságra legyenek egymástól, mert sütés közben le fognak lapulni.
- 8-10 percig sütjük. Akkor jó ha már kezd barnulni a széle, de a közepe még puha. Hagyjuk kihűlni a sütőpapíron.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Köszönöm a hozzáaszólásodat! :)