A húgom mindig visz valamit uzsonnára. Gyakran sütök neki
muffin, de most valami olyat akartam ami tovább eláll. A receptet a Dr. Oetker süteményes könyv kezdőknekből
vettem. Kicsit változtattam rajta, mert a 25 dkg cukrot sokalltam, valamint
mogyoró helyett diót tettem bele. Jól záródó dobozban 2 hétig is eltartható.
Hozzávalók:
- 15 dkg margarin
- 20 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- csipet só
- 2 tojás
- 20 dkg liszt
- 1 csapott teáskanál sütőpor
- 3 dkg darált dió (vagy durvára vagdalt)
- 7,5 dkg tejcsokoládé
- 7,5 dkg étcsokoládé
Elkészítés:
A margarint
robotgéppel a legmagasabb fokozaton kikeverjük. Hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, sót. Hozzáadjuk a tojásokat és a sütőporral elvegyített lisztet is.
Beleforgatjuk a diót és a durvára vagdalt csokoládét is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Köszönöm a hozzáaszólásodat! :)