2014. július 14., hétfő

Mogyoróvajas fudge - sütés nélkül, 3 hozzávaló

Amerikában ettem fudge-t, akkor azonban fogalmam sem volt miből készül vagy hogyan. Mostmár tudom, hogy sok vaj és rengeteg cukor az alapja (de azért még finom :)). 
Most mogyoróvajas változatott készítettem, de lehet csokisat, vanílilásat és még ki tudja hány félét. Kb. 5 perc alatt el lehet készíteni, sütés nélkül, és mindössze 3 hozzávalóra van szükség. Finom édesség, de akár gasztroajándéknak is kiváló.

Mogyorovajas fudge hazilag

Hozzávalók:
  • 250 g mogyoróvaj
  • 230 g vaj
  • 460 g porcukor (igen ennyi!)
Elkészítés:
1.A mogyoróvajat és a vajat összeolvasztjuk, majd belekeverjük a porcukrot.
 2. Egy alufóliával kibélelt (kb. 20x20 cm) tepsibe simítjuk, majd legalább 4 órára hűtőbe tesszük dermedni. 
Mogyorovajas fudge hazilag

2 megjegyzés:

Köszönöm a hozzáaszólásodat! :)

Printfriendly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...